Om os

Agro-Top

Agro-Top A/S blev grundlagt i 2006 af nuværende ejer og direktør Kristen Svendsen.

Agro-Top består af et fast team af professionelle fagmænd og vi er specialister i montering af tanktoppe, gylletanke og fortanke. Med sammenlagt over tyve års erfaring i branchen har Agro-Top i dag positioneret sig solidt på det danske og internationale marked. Over 1500 monterede tanktoppe alene i Danmark taler sit eget tydelige sprog, og vi er stolte over at kunne kalde os landets mest udbredte montør af tanktoppe.

Agro-Top tilbyder både enkeltløsninger og totalløsninger, der inkluderer montering af gylletanke i størrelsen 500 – 7000 m3 med tankoverdækning udført i markedets bedste PVC-dug. Gylletankene udføres enten med plan bundplade, konisk eller stubformet bundplade, alt efter kundens ønske. En løsning med en færdig fortank, med enten betondæk eller PVC-overdækning, i størrelsen 10 – 500 m3, besidder vi også stor ekspertise indenfor.

Produktiv kvalitet

Agro-Top er tilpasset de danske lastnormer, og med kun 17-22 graders hældning, monteret på midtersøjle, udspændt over beholderkanten. Tankoverdækningens konstruktion opbygges af indsvejsede PVC bærebindler, som ved opstramning udgør det bærende system. PVC-dugen produceres i 900 eller 1100 gr/m2.

Leverer i hele DK

Vi leverer og monterer overdækninger på gylletanke i både ind- og udland. Tankoverdækningen er en af de mest monterede i Europa, og mere end 1.500 er monteret i Danmark og er herved den mest udbredte tanktop i Danmark. Tankoverdækningen bliver produceret i Holland og har mere end 30 års erfaring.

Kvalitet & erfaring

Agro-Top har 20 års erfaring i montering af tanktoppe, og har endvidere kvalitetssikring i alle montageforløb under hele byggeperioden. Desuden medfølger drifts- og brugsvejledning samt guide for sikkerhedsforhold i forbindelse med brug af dugen.

Miljøgodkendt

Agro-Top A/S er miljøgodkendt af Forskningscenter Foulum/Århus Universitet. Miljøgodkendelsen er givet på baggrund af et kvalitetssikret og -kontrolleret produkt.

Garanti

Der ydes 10 års garanti for fejl og mangler, og endvidere kan tegnes kaskoforsikring samt 5 års indeholdt serviceeftersyn.

Agro Top støtter lokal
sporten som hovedsponsor

Vores engagement gør en forskel som sponsor

En sund sjæl i et sundt legeme. Det kan vi kun gå helt ind for – derfor støtter Agro·Top sporten i lokalområdet.

Få et godt tag på tanken!

Agro-Top har igennem alle årene haft den personlige service og det gode forhold til kunden i højsædet. Denne prioritet har vi opnået ved at være tilstede i alle aspekter af arbejdsopgaverne – lige fra telefonopkald til serviceeftersyn og til montageforløbet af løsningerne hos kunden. Det er altid den personlige interaktion, du møder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores løsningsmodeller. Vi er parate med vejledning og sparring omkring brancherelaterede spørgsmål. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – det hele handler i bund og grund om at få et godt tag på tanken!

Kristen Svendsen
Indehaver
+45 2015 1701
agro@agrotop.dk

Pin It on Pinterest