Om os

Agro_Top_Montør_af_tankoverdækninger_og_gylletanke

Agro-Top

Agro-Top A/S blev grundlagt i 2006 af nuværende ejer og direktør Kristen Svendsen.

Agro-Top er en familievirksomhed. Vi er selv ude i marken og montere, så vi altid har føling med hvad der sker.

Og på den måde ser vi også ting som andre ikke ser.

Agro-Top består af et fast team af professionelle fagmænd og vi er specialister i montering af tanktoppe, gylletanke og fortanke. Med sammenlagt over tyve års erfaring i branchen har Agro-Top i dag positioneret sig solidt på det danske og internationale marked. Over 3000 monterede gylletanksoverdækninger alene i Danmark taler sit eget tydelige sprog, og vi er stolte over at kunne kalde os landets mest udbredte montør af overdækning af gylletanke. Derudover har Agro-Top A/S også udført en stor mængde internationale montageopgaver i bl.a. Canada, Rusland, Letland, Sverige og Norge.

Agro-Top tilbyder både enkeltløsninger og totalløsninger, der inkluderer montering af gylletanke i størrelsen 500 – 7000 m3 med tankoverdækning udført i markedets bedste PVC-dug. Gylletankene udføres enten med plan bundplade, konisk eller stubformet bundplade, alt efter kundens ønske. Ingen skjulte kabler og wirer – ingen skjulte fejl og mangler samt nem tilgang til service af tanken. En løsning med en færdig fortank, med enten betondæk eller PVC-overdækning, i størrelsen 10 – 500 m3, besidder vi også stor ekspertise indenfor.

Generationsskifte_Agro-Top

Generationsskifte i Agro-Top A/S

Agro-Top A/S har fra 2021 igangsat et naturligt generationsskifte i selskabet. Det er indehaver Kristen Svendsens to sønner, Mark og Mads Dahlgaard Svendsen som gennem en årrække skal overtage den daglige ledelse, og opgaver med fokus på fortsat at være den mest monterede tankoverdækning i Danmark.

To gange, i 2014 og 2019, er Agro-Top A/S blevet udnævnt til gazellevirksomhed.

Kristens to sønner Mark og Mads kommer henholdsvis med uddannelser fra EUX Viborg og Herningsholm Erhvervsskole. Mads har været montør i Agro-Top A/S siden 2014, og Mark er lige blevet tilknyttet virksomheden fast pr. januar 2021.

Mark og Mads har i længere tid været en vigtig del af det forestående generationsskifte, og Kristen Svendsen ser frem til en glidende overtagelse hvor han stadigvæk kan følge sit livsværk på nært hold.

Produktiv kvalitet

Agro-Top er tilpasset de danske lastnormer, og med kun 17-22 graders hældning, monteret på midtersøjle, udspændt over beholderkanten. Tankoverdækningens konstruktion opbygges af indsvejsede PVC bærebindler, som ved opstramning udgør det bærende system. PVC-dugen produceres i 900 eller 1100 gr/m2.

Leverer i hele DK

Vi leverer og monterer overdækninger på gylletanke i både ind- og udland. Tankoverdækningen er en af de mest monterede i Europa, og mere end 3000 er monteret i Danmark og er herved den mest udbredte tanktop i Danmark. Tankoverdækningen bliver produceret i Holland og har mere end 30 års erfaring.

Kvalitet & erfaring

Agro-Top har 20 års erfaring i montering af tanktoppe, og har endvidere kvalitetssikring i alle montageforløb under hele byggeperioden. Desuden medfølger drifts- og brugsvejledning samt guide for sikkerhedsforhold i forbindelse med brug af dugen.

Miljøgodkendt

Agro-Top A/S er miljøgodkendt af Forskningscenter Foulum/Århus Universitet. Miljøgodkendelsen er givet på baggrund af et kvalitetssikret og -kontrolleret produkt.

Garanti

Der ydes 10 års garanti for fejl og mangler, og endvidere kan tegnes kaskoforsikring samt 5 års indeholdt serviceeftersyn.

Agro Top støtter lokal
sporten som hovedsponsor

Vores engagement gør en forskel som sponsor

En sund sjæl i et sundt legeme. Det kan vi kun gå helt ind for – derfor støtter Agro·Top sporten i lokalområdet.

Agro-Top_Sponsor for lokalsporten
Agro-Top_Sponsor for lokalsporten

Agro Top – en familievirksomhed med fingeren på pulsen

Agro·Top A/S er miljøgodkendt af Forskningscenter Foulum/Århus Universitet.
Miljøgodkendelsen er givet på baggrund af et kvalitetssikret og kontrolleret produkt.

Biogasanlæg med gastætning af tanke tilbydes samt overdækning af spildevandtanke. Vi servicerer hele markedet hos Agro Top A/S.

Agro-Top er en familievirksomhed. Vi er selv ude i marken og montere, så vi altid har føling med hvad der sker.

Og på den måde ser vi også ting som andre ikke ser, til fordel for dig som kunde i Agro Top.

Agro-Top har igennem alle årene haft den personlige service og det gode forhold til kunden i højsædet. Denne prioritet har vi opnået ved at være til stede i alle aspekter af arbejdsopgaverne – lige fra telefonopkald til serviceeftersyn og til montageforløbet af løsningerne hos kunden. Det er altid den personlige interaktion, du møder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores løsningsmodeller på f.eks. overdækning af gylletanke. Vi er parate med vejledning og sparring omkring brancherelaterede spørgsmål. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – det hele handler i bund og grund om at få et godt tag på tanken!

kristen Svendsen

Kristen Svendsen
Indehaver
Tlf.: +45 20 15 17 01
agro@agrotop.dk

 

Pin It on Pinterest