Gylletanke

Agro_Top_Gylletanker

Totalløsninger på levering af gylletanke fra 500 – 7000 m3.

Nye gylletanke inkl. tankoverdækning fra Agro Top

Agro Top tilbyder i dag totalløsninger i den bedste kvalitet, som sikrer vores kunders behov. Det er vores vision altid at efterstræbe den allerbedste løsningsmodel til vores kunder – både inden for landbruget og industrien. 

Alle vores totalløsninger på gylletanke er i størrelsen 500 – 7000 m3 med tankoverdækning i markedets bedste PVC-dug, som sikrer landbruget en god og langsigtet investering.
Gylletankene udføres enten med plan bundplade, konisk eller stubformet bundplade, alt efter vores kunders ønske – ingen skjulte kabler eller fejl.

Yderligere info

Landbrugets vidensportal – www.landbrugsinfo.dk – har udgivet pjecer til landmænd om, hvordan de bør informere deres naboer om generende gyllelugt. De opfordrer landmændene til at tage hensyn til naboerne og sørge for at informere dem om tidspunkterne for gyllespredning.

De giver også råd til landmændene om, hvordan gyllen kan give færre lugtgener:

  • Landmændene kan reducere indholdet af lugtstofferne i gyllen inden udbringning.
  • Landmændene kan udbringe gyllen på en måde, hvor gyllen hurtigt kommer ned i jorden, hvor lugtstofferne bindes.
  • Landmændene kan udbringe gyllen på tidspunkter, hvor vind- og vejrforholdene betinger, at gyllelugten generer mindst muligt.

 

Få et godt tag på tanken!

Agro-Top har igennem alle årene haft den personlige service og det gode forhold til kunden i højsædet. Denne prioritet har vi opnået ved at være tilstede i alle aspekter af arbejdsopgaverne – lige fra telefonopkald til serviceeftersyn og til montageforløbet af løsningerne hos kunden. Det er altid den personlige interaktion, du møder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores løsningsmodeller. Vi er parate med vejledning og sparring omkring brancherelaterede spørgsmål. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud – det hele handler i bund og grund om at få et godt tag på tanken!

Kristen Svendsen
Indehaver
+45 2015 1701
agro@agrotop.dk

Kristen_Svendsen_CEO_Agro_Top

Pin It on Pinterest