Danmarks bedste- og billigste tankoverdækning fra Agro Top

Tankoverdækninger fra Agro Top – en PVC dug i høj prisbevidst kvalitet til landbruget

Tankoverdækningen bliver produceret i Holland som med over 30 års erfaring har leveret til det meste af Europa. Tankoverdækningen er monteret  i hele Europa, og ca. 1500 er monteret i Danmark – og er herved den mest udbredte tanktop herhjemme.

Agro·Top er tilpasset de danske lastnormer, og med kun 17-22 graders hældning, monteret på midtersøjle, udspændt over beholderkanten. Tankoverdækningens kontruktion opbygges af indsvejste PVC bærebindler, som ved opstramning udgør det bærende system. PVC-dugen produceres i 850 eller 1100 gr/m2.

Agro·Top har 20 års erfaring i montering af tanktoppe, og har endvidere kvalitets-sikring i alle montageforløb under hele byggeperioden. Desuden medfølger drifts- og brugsvejledning samt guide for sikkerheds- forhold i forbindelse med brug af dugen.

Der ydes 10 års garanti for fejl og mangler, og endvidere kan tegnes kaskoforsikring, samt indeholdt 5 års serviceeftersyn.

Agro·Top A/S er miljøgodkendt af Forskningscenter Foulum/Århus Universitet. Miljøgodkendelsen er givet på baggrund af et kvalitetssikkert og kontrolleret produkt.

Hent infoark – klik her!