agrotop_firmadomicil1

KRISTEN SVENDSEN STARTER FIRMAET I 2006
AGRO·TOP A/S - PRODUKT KVALITET

Agro·Top er tilpasset de danske lastnormer, og med kun 17-22 graders hældning, monteret på midtersøjle, udspændt over beholderkanten. Tankoverdækningens kontruktion opbygges af indsvejste PVC bærebindler, som ved opstramning udgør det bærende system. PVC-dugen produceres i 900 eller 1100 gr/m2.

agrotop_messe

gylletank02

AGRO·TOP A/S - LEVERER OVERALT I DK

Vi leverer og monterer overdækninger på gylletanke i både ind- og udland. Tankoverdækningen er en af de mest monterede i Europa og mere end 1.500 er monteret i Danmark og er herved den mest udbredte tanktop i Danmark – tankoverdækningen bliver produceret i Holland og har mere end 30 års erfaring.

AGRO·TOP A/S - KVALITET & ERFARING

Agro·Top har 20 års erfaring i montering af tanktoppe, og har endvidere kvalitets-sikring i alle montageforløb under hele byggeperioden. Desuden medfølger drifts- og brugsvejledning samt guide for sikkerhedsforhold i forbindelse med brug af dugen.n.

agrotop_opbygning_gylletank

gylletank_overdaekning02

AGRO·TOP A/S - GARANTI

Der ydes 10 års garanti for fejl og mangler, og endvidere kan tegnes kaskoforsikring, samt indeholdt 5 års serviceeftersyn.

AGRO·TOP A/S - MILJØGODKENDT

Agro·Top A/S er miljøgodkendt af Forskningscenter Foulum/Århus Universitet. Miljøgodkendelsen er givet på baggrund af et kvalitetssikkert og kontrolleret produkt

Gylletank01