Ny gylletanke inkl. Tankoverdækning fra Agro Top

Totalløsninger på levering af gylletanke fra 500 – 7000 m3.

Agro Top tilbyder i dag en totalløsning som sikrer vores kunders behov.

Alle vores totalløsninger på gylletanke i størrelsen 500 – 7000 m3 med tankoverdækning i markedets bedste PVC dug sikrer landbruget en god og langsigtet investering.
Gylletankene udføres enten med plan bundplade, koniske eller stubformet bundplade, alt efter vores kunders ønske – ingen skjulte kabler eller fejl.

Yderligere info

Landbrugets vidensportal – www.landbrugsinfo.dk – har udgivet pjecer til landmænd om, hvordan de bør informere deres naboer om generende gyllelugt. De opfordrer landmændene til at tage hensyn til naboerne og sørge for at informere dem om tidspunkterne for gyllespredning.

De giver også råd til landmændene om, hvordan gyllen kan give færre lugtgener:

  • Landmændene kan reducere indholdet af lugtstofferne i gyllen inden udbringning.
  • Landmændene kan udbringe gyllen på en måde, hvor gyllen hurtigt kommer ned i jorden, hvor lugtstofferne bindes.
  • Landmændene kan udbringe gyllen på tidspunkter, hvor vind- og vejrforholdene betinger, at gyllelugten generer mindst muligt.

Danske Svineproducenter har også oprettet den frivillige ordning Gylle-SMS, som er en service for alle landmænd og deres naboer, hvor landmænd kan sende SMS-beskeder via GylleSMS til naboer med varsling om gyllekørsel.

Det er forskelligt, hvor meget ordningen bliver brugt rundt i landet, men læs mere på www.gyllesms.dk, hvor du også kan sende et tip til din lokale landmand om at melde sig til.